Aanbod organisaties

AANBOD

Meer info over mijn aanbod vind je op www.differentviews.be


COACHING

Als coach help ik medewerkers, leidinggevenden en zaakvoerders mogelijkheden te ontwikkelen om denkbeelden en denkpatronen te veranderen die de nieuwe gewenste situatie ondersteunen.

Ik ben een ervaren PCC coach, erkend en gecertificeerd door International Coaching Federeation.


TRAINER EN TRAININGSACTEUR


Als trainer heb ik zo'n 20 jaar ervaring met groepen in profit, non-profit en overheid. Ik vind het boeiend om met een diversiteit aan mensen te werken. Mijn expertise en passie situeert zich op het vlak van loopbaan, communicatie, diversiteit en gesprekstechnieken.

Ik ben ook practitioner Insights en gecertificeerd in DISC.


Na een training of workshop kunnen individuele coachingsessies georganiseerd worden, waar de opgedane kennis, inzichten en vaardigheden verder verfijnd worden. Het is een kans om nog meer bewustzijn te creëren, stil te staan bij wat belemmert of verder te reflecteren richting doel of te ondernemen actie.


Met mijn jarenlange ervaring als communicatietrainer en coach was ik ervan overtuigd dat ik rond communicatie en gedrag nog iets extra kon toevoegen.  Als trainingsacteur, opgeleid door de academie voor Innovatief trainen in Nederland, verbind ik nu mijn passie voor communicatie mét mijn goesting in het spel. Als trainingsacteur ben ik levend oefenmateriaal om communicatieve vaardigheden te ontwikkelen.


Op vier manieren voeg ik waarde toe als acteur:

- Kan verschillende personen, soorten gedrag en emoties neerzetten.

- Bekend met algemeen geldende communicatiemodellen en theorieën.

- Het gedrag ontstaat in interactie met het gedrag van de deelnemer. Een correcte interventie van de deelnemer wordt door mij beloond met ander gedrag. Zo maak ik voelbaar hoe gedrag gedrag beïnvloedt.

- Geef feedback vanuit twee perspectieven, vanuit het personage en vanuit mijn helikopterview.


BEMIDDELAAR VOOR BEDRIJFSCONFLICTEN IN TEAMS OF TUSSEN COLLEGA'S

Als ervaren en opgeleide bemidddelaar help ik te zeggen wat er moet gezegd worden.


INTERVISIE

Met collega's gelijkgezinden denk je in groep op een gestructureerde manier na over persoons-en functiegebonden vraagstukken en knelpunten uit de eigen werksituatie, met als doel om tot inzichten en eigen oplossingen te komen.

Ik leer de groep een aantal vaardigheden en methodieken en begeleid het proces;


ONDERSTEUNING IN ONTWIKKELEN EN IMPLEMENTEREN TALENT-EN LOOPBAANBELEID

- Mee visie en strategie ontwikkelen en implementeren

- Workshops en trainingen geven aan management en medewerkers