Coach

Loopbaan- en businesscoach

Hartcoherent

Als loopbaancoach werkte ik 5 jaar part-time in loondienst bij loopbaancentrum Arabel in Brussel, pionier op het vlak van loopbaanbegeleiding. Ik gaf er ook trainingen en workshops rond loopbaan. Arabel is opgehouden te bestaan. Voortaan werk ik als freelance loopbaancoach, onder de vleugels van een ander loopbaancentrum, Make me Fly! Dankbaar dat ik deze job kan verder uitoefenen want het maakt een verschil in het leven van mensen. Wil jij ook vleugels geven aan je loopbaan? Neem een kijkje op www.makemefly.be

En ja, je kan betalen met loopbaancheques van de VDAB.  Meer info op www.vdab.be 

Kom langs met je loopbaanvragen en ontdek wat echt belangrijk is voor jou. In mijn praktijkruimte in Brakel werk ik op maat rond jouw loopbaanvraag. Je ontdekt wat echt belangrijk is in werk en je krijgt meer inzicht in wat je drijft, in je kwaliteiten, talenten en competenties. Je versterkt je loopbaancompetenties en maakt een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Ga buiten met meer zelfvertrouwen en bewustere loopbaankeuzes.


Coaching gaat over ontwikkelen en groeien op persoonlijk vlak. Als coach werk ik naast loopbaan, ook heel vaak rond gedrag en communicatie(stijl).

Door reflectie, nieuwe inzichten en oefening ontwikkel je verder wat jij wil. Je neemt  verantwoordelijkheid voor je eigen groei en je tilt je vaardigheden naar een hoger plan.


Communiceren doe je altijd en overal. Met of zonder woorden. Alleen, in groep, met anderen én voor anderen. Wil je eens stil staan bij jouw stijl van communiceren, thuis of op het werk? Wil je je leiderschap versterken? Heb je behoefte om efficiënter te communiceren? Wil je meer impact? Of een beter inzicht krijgen in relaties en die verbeteren? Of nog iets anders?

Ik bekijk graag samen met jou of ik iets kan betekenen!


Hartcoherentiecoach

Aan hartcoherentie heb ik mijn hart verloren. Ik ben verwonderd over het menselijk lichaam en wil deze verwondering graag delen. Het is een wetenschappelijk onderbouwde methode, een ademhalingstechniek die je lichaam in balans brengt. Het is goed tegen stress, burn-out, angsten en hyperventilatie.

Gedurende vier sessies leer je hartcoherent ademen. De training wordt stelselmatig opgebouwd en vraagt enige discipline. Aan bod komt: werking brein en stress, invloed van ademhaling, de functie van het hart, invloed van hormonen en emoties, dagdagelijkse tips en tricks bij conflicten en angst.

Hiervoor kan je geen loopbaancheques opnemen.